2024-2025 eğitim öğretim yılı başlıyor: Yarın okullar açılıyor

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2024-2025 eğitim-öğretim yılı "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle yarın başlayacak. 20 milyondan fazla öğrenci için dersbaşı yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü yeni öğretim yılının başlangıcı için koruyucu ve önleyici güvenlik tedbirleri aldı.

MEB, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlıklarını Tamamladı

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2024-2025 eğitim-öğretim yılı "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle yarın başlayacak, 20 milyondan fazla öğrenci için dersbaşı yapılacak.

Öğrenciler İçin Yeni Müfredat ve Uygulamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim yılının başlangıcı için koruyucu ve önleyici güvenlik tedbirleri aldı; tüm kademelerde yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen için yaz tatilinin ardından yeni eğitim-öğretim dönemi, 74 bine yakın okul ve 750 bine yakın derslikte başlatılacak.

Yeni Eğitim Yılında Çevreci Okullara Dikkat!

Okul öncesi eğitimden başlayarak ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerindeki öğrenciler için "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle eğitime başlanacakken, yeni müfredat ve kitaplardaki yeniliklerle öğrencilerin interaktif ve teknolojik bir eğitim alması hedefleniyor.

İLGİLİ HABERLER