Başkan Balcıoğlu'ndan Silivri Su Sporları Kulübüne Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu,  Silivri Su Sporları Kulübüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Silivri Su Sporları Kulübü Başkanı Murat Demirkol ve başkan yardımcıları Gökhan Öner ile Fatih Erboy tarafından karşılanan Başkan Balcıoğlu, kulübün çalışmalarını yerinde inceledi ve ekibi tebrik etti.

Balcıoğlu: Silivri'nin Su Sporlarına Olan İlgi Artacak

Belediye Başkanı Balcıoğlu, ilçede su sporlarına gösterilen ilginin artmasının ve gençlerin kendilerini bu alanda geliştirmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti. Yeni kulübün kurulmasının, gençlere yeni fırsatlar sunacağını ve sportif faaliyetlerin çeşitliliğini artıracağını ifade etti.

Spor ve Gençlik Ön Planda

Silivri Su Sporları Kulübü Başkanı Balcıoğlu, kulübün özellikle gençler için önemli bir merkez olacağını vurgulayarak, gençlerin sporla iç içe olmasının bedensel ve zihinsel gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Sporun ve gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Kulüp Başkanı Demirkol'dan Teşekkür Mesajı

Silivri Su Sporları Kulübü Başkanı Murat Demirkol, Başkan Balcıoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, başkanlarının desteğinin değerli olduğunu ve kulüplerinin faaliyetlerine başlamasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Su sporlarını yaygınlaştırmak ve başarılı sporcular yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.