CHP lideri Özgür Özel'den Sinan Ateş iddianamesine tepki

Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili iddianame detayları açıklandı. CHP'den sert tepkiler gelirken, Ateş'in eşi adaletin yerini bulana kadar mücadele edecek.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin iddianame detayları açıklandı

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 kişi hakkında hazırlanan iddianamenin detayları gün yüzüne çıktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den iddianameye sert tepki: "Kamuoyunun bildiği pek çok gerçeği gizlemeye çalışıyor"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianame hakkında sert açıklamalarda bulundu, "İddianame oluşturulan sis perdesini aralayacak bir adım atmıyor, aksine kamuoyunun bildiği pek çok gerçeği gizlemeye çalışıyor" dedi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten iddianameye tepki: "Yetkililer asıl failleri koruyarak basit bir cinayet olarak sunuyor"

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, eşinin suikastine ilişkin hazırlanan iddianamenin yetersiz olduğunu belirterek, "Asıl faillerin korunduğu açık, olay basit bir cinayet gibi gösteriliyor. Gereken adımları atmadan asla susmayacağım, adaletin yerini bulacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER