Gizli fırçanın bulunmasını gerektiren zorlu test sadece gerçek dâhiler için: Görseldeki gizemli detayı keşfetmek için 130 IQ'dan fazlası gerekiyor.

Zeka bulmacaları, IQ seviyenizi ölçmek için ideal bir yöntemdir. Bu görsel bulmacada gizli fırçayı sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar 9 saniyede bulabilmektedir. Hadi test edelim!

Zekayı İşin İçine Katan Bulmaca: Gizli Fırça Nerede?

Zeka testlerinde sıkça karşımıza çıkan görsellerde, amaç gizli detayları ortaya çıkarmak ve gizli nesneleri bulmaktır. Bu seferki bulmacada gizli olan bir fırça. Ancak gizli fırçayı bulmak için sadece 9 saniyeniz var ve bu test yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanları zorluyor.

Zeka Testi: Farklı Deveyi Bulma Zamanı

Karşınızdaki bulmaca sizi düşünmeye zorluyor. Normal kalıpların dışına çıkarak farklı bir mantıkla düşünmeniz gerekiyor. Eğer farklı deveyi 5 saniyede bulursanız, en az 130 IQ seviyesinde olduğunuzu gösterecektir.

Mantık Yürütme Yeteneğinizi Test Edin

Zeka testlerinde önemli olan gözlem yeteneğinizdir. Problemleri çözerken farklı açılardan bakabilme yeteneğiniz sizi doğru sonuca ulaştırabilir. Sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar, 14 saniyede yağmurda şemsiyesini açan ördekler arasındaki farkları bulabiliyor.