Kızılkaya, Silivrili öğrenci ve okul müdürlerine teşekkür ederiz

Silivrispor Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya zorlu Belediye Kütahya maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, duyarsız kalmayan tüm Silivrililere ve özellikle de ilçedeki liseli öğrencilerle birlikte okul müdürlerine de teşekkür etti.

Silivrispor Kulübü, Belediye Kütahya Maçı Sonrası Birlik ve Beraberlik İle Öne Çıktı

Silivrispor Kulübü Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya, zorlu Belediye Kütahya maçının ardından taraftarlara, özellikle ilçedeki liseli öğrencilere ve okul müdürlerine teşekkürlerini iletti.

Destekler İçin Herkese Teşekkürler

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı'nda gerçekleşen ve 90 dakikası 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçın uzatma dakikalarında 1-1 beraberlikle penaltılarla kaybedilmesinin ardından, kulüpten desteklerinden dolayı herkese teşekkür edildi.

Öğrencilere ve Okul Yöneticilerine Ayrı Teşekkür

Silivrispor Kulübü Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya, yaptığı açıklamada, "Bu maçla birlikte Silivri, birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

İlçe sakinleri olarak tribünleri doldurarak muhteşem bir atmosfer oluşturduk. Her kurum kendi desteğini verdi ancak asıl teşekkürü hak edenler, okullarımızdır.

Öğrencilerimize destek veren herkese, izin veren ve tribünlere kadar gelen okul yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Taraftarlarımızın varlığıyla ayakta kaldığımız sürece var olacağız.

Belki de gerçek şampiyonluk, sezon boyunca güzel işlere imza atarak ve halkımızın güvenini kazanarak tribünleri dolduranlar arasında yatıyor olabilir.

Bizim yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER