Odak Koleji: Her türlü şiddete karşıyız

Silivri Odak Koleji öğretmenleri, okul müdürü İbrahim Oktugan'ın ölümüne karşı eylemleri kınarken, ülke genelinde de benzer tepkiler yükseliyor. Saldırı sonucu hayatını kaybeden müdür, Türkiye genelinde hararetli tartışmalara sebep oldu.

Silivri Odak Koleji Öğretmenleri Menfur Saldırıyı Kınadı

Geçtiğimiz günlerde, Okul Müdürü İbrahim Oktugan'ın menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ülke genelinde eylemler gerçekleştirilirken, Silivri Odak Koleji öğretmenleri de saldırıyı kınadı.

Öğretmenlerden Açıklama: "Şiddete Karşı Tepkimizi Duyuruyoruz"

Olayla ilgili yapılan açıklamada, "Hafta başında öğrencisi tarafından silahla vurulan okul müdürünün ardından bugün Silivri Odak Koleji öğretmenleri olarak bu menfur saldırıyı kınıyoruz. Bu olaylar tek seferlik değil, maalesef birçok kez yaşandı. Eğitim camiası olarak şiddeti kınıyor ve tepki gösteriyoruz." denildi.

Şiddete Karşı Birlik Mesajı: "Tüm Eğitim Şehitlerine Rahmet Diliyoruz"

Şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını vurgulayan öğretmenler, "Türkiye'de artan şiddet olaylarına dur demenin vakti geldi. Okullar sadece eğitim değil, sevgi ve saygının da öğretildiği yerlerdir. Bu tür saldırılar karşısında topyekun bir tavır almalıyız. Tüm eğitim şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz." ifadelerine yer verdiler.