SAK Ekipleri, Hafif Arama Kurtarma Eğitimi Düzenledi

Silivri Belediyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan aldığı akreditasyon ile hafif arama kurtarma eğitimleri vermeye başladı, ekipler geniş kitlelere eğitim sunacak.

Silivri Belediyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan Eğitim Akreditasyonu Alarak Hafif Arama Kurtarma Eğitimi Vermeye Başladı

Silivri Belediyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan eğitim akreditasyonu alarak, hafif arama kurtarma alanında eğitim verme yetkisine sahip olan ilk belediye olarak dikkat çekiyor ve arama kurtarma ekipleri ile eğitim faaliyetlerine başladı.

Silivri Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri (SAK), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan aldıkları eğitim akreditasyonu ile hafif arama kurtarma eğitimleri düzenlemeye başladı.

SAK ekipleri, Çatalca Belediyesi'nin talebi üzerine 33 personele hafif arama kurtarma eğitimi verdi ve eğitim süresince temel arama kurtarma teknikleri ve güvenlik önlemleri hakkında detaylı bilgiler paylaşılıyor. Silivri Belediyesi, SAK ekibinin olası afet risklerine karşı eğitim vermeye devam edeceğini ve belediye personelinin yanı sıra geniş kitlelere arama kurtarma teknikleri ve güvenlik önlemleri konusunda eğitimler sunmaya devam edeceğini belirtti.

İLGİLİ HABERLER