Silivri Belediye Başkanı Büyük Göçmen Buluşmasına katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Bulgaristan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği büyük göçmen buluşmasına katıldı. Buluşmada konuşan Başkan Balcıoğlu, 27 Ekim'de Bulgaristan'da yapılacak seçimlerin öneminden söz etti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Bulgaristan Göçmenleriyle Buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Bulgaristan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği büyük göçmen buluşmasına katıldı.

Buluşmada konuşan Başkan Balcıoğlu, Bulgaristan'da 27 Ekim'de yapılacak seçimlerin öneminden bahsetti.

Silivri Bulgaristan Kültür ve Dayanışma Derneği, göçmen buluşması düzenledi.

Etkinliğe; Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Hayriye Sena Balcıoğlu, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Çalışkan, Bulgaristan Burgaz Milletvekili Eşref Kazım Eşref, Dulova Belediye Başkanı Nevhis Mustafa, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Şahin, Şumen İl Başkanı Turhan Karakaş katıldı.

Başkan Balcıoğlu'nun konuşmasında, Bulgaristan'daki seçimlerin önemi vurgulandı.

Kültürel ve sosyal bağlardan bahseden Başkan Balcıoğlu, Bulgaristan'daki soydaşlarla olan ilişkilerin derinliğine dikkat çekti.

Silivri'de yaşayan göçmen kökenli vatandaşların desteklenmesinin önemine değinen Başkan Balcıoğlu, bu desteğin devam edeceğini belirtti.

Buluşmanın, Bulgaristan ile güçlü bağların ilerletilmesi adına önemli bir adım olduğunu ifade eden Balcıoğlu, oy kullanmanın önemine vurgu yaptı.

Oy kullanmanın demokratik bir sorumluluk olduğunu belirten Başkan, tüm Bulgar göçmenlerini sandığa davet etti.

Bulgaristan'da yaşanan sürecin kritik olduğunu vurgulayan Balcıoğlu, seçimlerde oy kullanmanın haklarını korumanın bir yolu olduğunu dile getirdi.

Silivri'de kurulacak sandıklarla oy kullanma sürecinin kolaylaştırılacağını belirten Başkan, soydaşların haklarını korumak için sandık başına gitmelerini istedi.

Genel Başkan Özgür Özel'in de ifade ettiği gibi, her seçimin bir fırsat olduğunu söyleyen Balcıoğlu, kardeşlerin haklarını korumak için oy kullanmanın önemine vurgu yaptı.

Umudu yeşertecek daha güçlü bir gelecek için birlikte oy kullanmanın önemli olduğunu belirten Başkan, vatandaşları bu fırsatı değerlendirmeye çağırdı.

İLGİLİ HABERLER