TOKİ arsa satışı açık artırma ne zaman, hangi illerde yapılacak? 25 ilde (İstanbul, Ankara, İzmir... ) arsa satışa sunulacak

TOKİ, Ankara, İstanbul ve İzmir dahil olmak üzere 25 ilde 379 arsa açık artırmayla satışa sunacak. Açık artırma 2 ve 3 Ekim'de yapılacak. Peşinatla arsalar 48 ay vadeyle alınabilecek.

TOKİ, 25 İlde Açık Artırma Yoluyla Toplam 390 Arsayı Satışa Sunacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), açık artırma yöntemiyle arsa satışı yapacağını duyurdu ve detayları açıkladı.

Ankara, İstanbul ve İzmir'in de dahil olduğu toplam 25 ilde 390 arsa satışa çıkarılacak.

TOKİ'nin arsa satışı açık artırması ne zaman yapılacak ve hangi illeri kapsayacak? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı TOKİ, Ankara, İstanbul ve İzmir dahil olmak üzere 25 ilde 390 arsayı satışa sunacak.

Satışa sunulan arsalar arasında Ankara Etimesgut'ta ticaret ve konut alanları, Eskişehir'de akaryakıt istasyon alanı, İstanbul'da ise konut ve rekreasyon alanları bulunmaktadır.

Arsa Satışı Hangi İllerde Gerçekleşecek?

Muhammen bedeli 18 milyar 204 milyon 420 bin 164 lira olan yaklaşık 5 milyon 952 bin 408 metrekarelik arsalar, Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van illerinde açık artırma ile satılacak.

Açık Artırma Ne Zaman Gerçekleşecek?

Açık artırma, 2 ve 3 Ekim'de saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda düzenlenecek.

Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden de teklif verme imkanı bulunacak.

Arsaların satın alınması için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği sunulacak.

İLGİLİ HABERLER