İmamoğlu'ndan Balcıoğlu'na Tebrik Ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri'nin yeni Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu'nu tebrik etmek için ziyaret gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu'nu Tebrik Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri’nin yeni Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

İmamoğlu, Silivri'deki Tasarım İle İlgili Üzüntüsünü Dile Getirdi

İmamoğlu, ziyaret sırasında, hızlı kararlar alınmasının ve danışma yapılmamasının, Silivri için kötü bir tasarım olan D100 karayolundaki üst geçidin kendisini rahatsız ettiğini belirterek, gelecekte bu durumun nasıl düzeltilebileceğini müzakere edeceklerini vurguladı. “Biz, Silivri'nin tüm ihtiyaçlarına hakimiz ve ileriye dönük projelerimizle destek olacağız” dedi.

İmamoğlu, Silivri'nin Geleceğine İlişkin Önemli Açıklamalarda Bulundu

İmamoğlu, Silivri'nin tarımını da önemsediklerini, kent merkezinin dinamik bir yapıya kavuşturulmasının yanı sıra, gelecekte İstanbul'un atık sorununun nasıl minimize edileceğinin de önemsendiğini ifade etti. “Ardımıza bakmadan, ileriye dönük projelerimizle iş birliği içinde olacağız” dedi.

İmamoğlu'nun ziyaretine ev sahipliği yapan Balcıoğlu ise İmamoğlu'nu ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, Silivri'nin muhafızı olacaklarını ve geleceği tasarlayan bir belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini söyledi. İkili, Silivri'nin sorunları ve çözüm yolları hakkında ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.