Fenerbahçe, Gözlerini Kadıköy'e Dikti, Kulaklarını ise Konya'ya Verdi!

Fenerbahçe, İstanbulspor'u şampiyonluk hedefiyle karşılayacak. Sarı-lacivertliler, galibiyet alıp rakiplerinin mağlubiyetiyle şampiyonluk için mücadele edecek.

Fenerbahçe, İstanbulspor’u Şampiyonluk Hedefiyle Karşılayacak

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında evinde konuk edeceği İstanbulspor ile heyecan dolu bir mücadeleye çıkacak. Sarı-lacivertliler, maçı kazanmaları ve aynı anda ezeli rakipleri Galatasaray'ın da mağlup olması durumunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

Maç Öncesi Durumlar

Fenerbahçe, 37 haftada 30 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 96 puanla ikinci sırada yer alırken, ligden düşen İstanbulspor ise 37 maçta sadece 4 galibiyet alabildi ve 16 puanla son sırada bulunuyor. Ayrıca İstanbulspor, Trabzonspor maçında sahadan çekilmesi sebebiyle 3 puan cezasıyla mücadele edecek.

İstatistiklere Göre

Fenerbahçe ile İstanbulspor daha önce 49 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda sarı-lacivertliler 35 kez galip gelirken, İstanbulspor ise 8 kez kazanabildi. 6 maç ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin attığı 92 gole karşın, İstanbulspor 32 gol kaydedebildi.